CHOOSE YOUR LANGUAGE
follow us

Inverter lasmachines PATON – start van de productie

7 feb. 2019
0

Start van de productie van PATON™ inverter lasmachines met een nominale stroom van 400, 500 en 630 ampère.

Deskundigen van de afdeling Lasapparatuur van het E.O. Paton Institute of Electrical Welding voltooiden met succes de ontwerpwerkzaamheden en begonnen met de productie van de eerste partijen omvormerlassers van 400, 500 en 630 ampère.

De apparaten zijn ontworpen voor alle MMA-, TIG-, MIG/MAG-lasmethoden, ze verkrijgen respectievelijk 400, 500 en 630 ampère, waardoor het mogelijk is om te lassen met elektrode van elke diameter of lasdraad tot Ø 2 mm.
Om de betrouwbaarheid te behouden, zijn de nieuwe apparaten gebaseerd op beproefde ontwerp- en technologische oplossingen, die al vele jaren worden gebruikt in de producten van de afdeling E.O.O.O. Paton elektrische lasapparatuur.

PATON™ VDI 400, VDI 500 en VDI 630 worden gevoed door een 400 V driefasige voeding zonder neutrale draad. Het onderscheidende kenmerk van PATON™-omvormers is hun gewicht en grootte. Zo zal het gewicht van het PATON VDI 500 A-model ongeveer 30 kilogram bedragen. Een ander kenmerk is de meertalige interface – nu kan elke lasser met de omvormer werken door de meest comfortabele taal voor de menu-instellingen te kiezen.

Het project PATON™ VDI 400 A, VDI 500 A en VDI 630 A is de eerste stap in een project dat tot doel heeft een efficiënte omvormer voor zwaar industrieel lassen te creëren. In de volgende fasen is het de bedoeling om omvormerapparaten met een nominale stroom van 800 tot 1250 A te ontwikkelen, die in de nabije toekomst het assortiment van de installatie moeten aanvullen.

Vanaf vandaag openen wij de eerste orders voor omvormerlasmachines VDI 400, VDI 500 en VDI 630. Om een bestelling te plaatsen, dient u contact op te nemen met een van de distributeurs van de Paton™ productie in de regio’s of een aanvraag in te dienen op www.patonwelding.nl via het formulier.