Lasmachines voor professionals - 5 jaar garantie
CHOOSE YOUR LANGUAGE
follow us

Lasmachines voor professionals

In het aanbod van lassers in onze winkel vindt u apparaten die geschikt zijn voor beginners en professionals. De door een ervaren lasser gebruikte apparatuur moet aan alle eisen voldoen en bovendien zeer goed bestand zijn tegen beschadigingen. Ons aanbod omvat een breed scala aan lasmachines voor professioneel gebruik, waarmee u zowel MMA, MIG/MAG als TIG-methoden kunt gebruiken.

Een lasmachine voor een professional – wat is het belangrijkste?

Bovenal moet de lasmachine die gebruikt wordt voor thuiswerk of hobbywerk licht en handig zijn. Hoe ziet het eruit met een apparaat voor een professional? Aangezien het intensief en vaak in moeilijke omstandigheden wordt gebruikt, moet het voldoende worden beschermd tegen storingen. Onder de lasapparaten voor professioneel gebruik zijn er modellen met 230 V en 400 V stroomvoorziening. Het is raadzaam om het apparaat aan te passen zodat het gevoed kan worden door een stroomgenerator en het gebruik van een lang verlengsnoer mogelijk is. Dankzij deze functie en de lichte constructie kan er in elke situatie worden gewerkt. Het is de moeite waard om een model te vinden dat is uitgerust met functies die het werkcomfort verbeteren en de kwaliteit en het uiterlijk van de las positief beïnvloeden (bijv. Arc Force in MMA-methode).

MMA lasmachines – PRO-serie

Voor professionals die op zoek zijn naar een apparaat voor MMA-lassen adviseren wij modellen uit de PRO-serie. Ze maken het mogelijk om niet alleen met gecoate elektroden te lassen, maar ook met MIG/MAG- en TIG-methoden, waardoor een breed scala aan parameters kan worden aangepast. Deze apparatuur is uitgerust met een stabilisatiesysteem, zodat ze probleemloos van stroom kunnen worden voorzien. Ze zijn beschermd tegen overmatige en lage spanning. De ventilator is verantwoordelijk voor de koeling van de lasmachines. De snelheid van de werking wordt aangepast aan de temperatuur van het apparaat, neemt toe aan het begin van het lassen en neemt geleidelijk af wanneer de lasmachine koel wordt. Dit vermindert de hoeveelheid stof in de behuizing.

MMA-lasser – voor de professional

Lassers uit de MMA PRO-serie, zoals Paton VDI 160 PRO DC, Paton VDI 250 PRO DC of Paton VDI 315 PRO DC 400 V, maken het gebruik van de PULS-functie mogelijk, d.w.z. pulsstroomlassen (onafhankelijk van de gekozen methode). Indien nodig kan de apparatuur worden uitgebreid met een draadaanvoersysteem om MIG/MAG te kunnen lassen. Ze worden op veel plaatsen gebruikt, worden graag gebruikt, bijvoorbeeld door bouwvakkers of monteurs. Alle lasmachines hebben de volgende functies: Anti-Stick, Hot Start en Arc Force. Wat belangrijk is, is een praktische, robuuste transportkoffer.

MIG/MAG lasmachines – PRO-serie

De halfautomatische machines uit de PRO-serie zijn een goede keuze voor wie op zoek is naar een apparaat voor semi-industrieel of industrieel gebruik. Alle modellen bieden de mogelijkheid van MIG/MAG, MMA en TIG lassen, ook met behulp van de PULSE functie. De lassers zijn uitgerust met een KZ-2 “EURO”-aansluiting, die het gebruik van elke montage mogelijk maakt. Ze hebben een dichte, draadaanvoerinstallatie met extra functies, die gewaardeerd wordt om de zeer hoge kwaliteit van de afwerking en precisie.

MIG MAG lasser – voor de professional

De PRO-serie omvat apparaten die zijn uitgerust met een module die een module beschermt tegen een onjuiste voedingsspanning. Hiertoe behoren de modellen Paton PSI 200 PRO, Paton PSI 250 PRO 400V en Paton PSI 315 PRO 400V. Ze kunnen worden aangesloten op een lange verlengkabel en van stroom worden voorzien door het ingebouwde stabilisatiesysteem. Lassers werken betrouwbaar, zelfs in gebieden met een hoge stof- en vochtigheidsgraad. Ze garanderen het comfort en de veiligheid van het werk, vooral omdat het mogelijk is om de bron los te koppelen van het toevoermechanisme van de lasdraad. Alle elektronische componenten van het apparaat zijn geïmpregneerd met twee lagen lak, dus maak je geen zorgen over onverwachte apparatuurstoringen. De apparaten garanderen de juiste vorm van de las, ongeacht de laspositie.

TIG-lasmachines – PRO-serie

De PRO serie voldoet aan de verwachtingen van professionals die op zoek zijn naar een TIG AC en DC lasapparaat. Ze kunnen ook in MMA-modus worden gebruikt. Dit zijn lasmachines die goed beschermd zijn tegen oververhitting en netspanningsschommelingen. Met hun hulp kunt u staal, aluminium en zijn legeringen, koperlegeringen en non-ferro metalen lassen. Ze zijn zeer goed voorbereid om in moeilijke omstandigheden te werken, dankzij hun bescherming tegen stof en vocht. Het belangrijkste is dat ongeacht de gekozen lasmethode, het mogelijk is om gepulseerde stroom toe te passen.

TIG-lasser – voor de professional

De PRO-serie omvat de Paton ADI 200 PAC, gevoed door een 230V-netvoeding. Het is compact van formaat en wordt vaak gebruikt in bijvoorbeeld reparatiewerkplaatsen. Het apparaat kan worden gevoed vanuit het apparaat en met behulp van een lange verlengkabel, die de storingsgevoeligheid niet verhoogt. Bronelementen die tijdens het gebruik opwarmen, worden beschermd door een elektronisch thermisch beveiligingssysteem (het start op wanneer de temperatuur van de componenten stijgt tot 100 graden Celsius). Omdat het moeilijk is om de parameters telkens wanneer een lasmachine wordt ingeschakeld te selecteren, zal deze de meest recente instellingen onthouden. Hierdoor kan het gemakkelijk worden voorbereid op het werk.