Online (Vooruitbetaling) - Paton
CHOOSE YOUR LANGUAGE
follow us

Online (Vooruitbetaling)

Wij aanvaarden twee vormen van betaling.

Traditionele overschrijving naar onze bankrekening

Betaling geschiedt door traditionele overschrijving op onze bankrekening. Schrijf uw ordernummer in de titel van de overschrijving. Betalingen ter hoogte van het bedrag van de bestelling dienen te worden overgemaakt naar de volgende gegevens:

MasterWeld Sp. z o. o.
Adres:
Kapitałowa 4, 35-213 Rzeszów
Bankrekeningnummer IBAN: PL 97 1050 1562 1000 0090 8081 3273
BIC: INGBPLPW

Indien u echter kiest voor een traditionele bankoverschrijving, kan de verzending van de goederen vertraging oplopen totdat het geld door onze bank is ontvangen. Als u wilt dat wij de goederen onmiddellijk na de betaling verzenden, stuur dan een bewijs van betaling naar het volgende e-mailadres: sale@patonwelding.nl

PayPal

PayPal is een online financiële dienst – een elektronische of virtuele portemonnee. Hiermee kunt u artikelen betalen met een beveiligde online-rekening bij PayPal. Deze rekening wordt geïntegreerd met een bankrekening, krediet- of debetkaart die eraan wordt toegevoegd. Het kan ook fungeren als een portemonnee waar de verzamelde fondsen worden opgeslagen. Wanneer u elektronische betalingen met PayPal verricht, kunt u kiezen met welke kaart of rekening u de betaling verricht. U kunt ook een van deze als de standaard betalingsmethode instellen en het zal automatisch worden geselecteerd.

De elektronische portemonnee PayPal heeft veel gebruiksmogelijkheden, is gratis en ondersteunt betalingen in meer dan 200 landen en 25 valuta’s. Met een PayPal-rekening kunt u het proces van online geld overmaken stroomlijnen: uitgaande betalingen, inkomende betalingen, maar ook het verzamelen en zelf beheren van geld op uw rekening.

Door te kiezen voor betaling via PayPal, kunt u er zeker van zijn dat uw bestelling onmiddellijk na ontvangst van de betaling wordt verwerkt. U hoeft geen PayPal-rekening te hebben om met deze methode te betalen.