CHOOSE YOUR LANGUAGE
follow us

Onze Visie en Waarden

Onveranderlijke waarden die ten grondslag liggen aan het bedrijf kenmerken de afdeling Lasapparatuur van het Institute of Electrical Welding genaamd E.O. Paton, waardoor ze ons onderscheiden van andere industriële bedrijven.

Klant

Wij hechten veel waarde aan onze klanten en we werken eraan om aan hun behoeften aan hoogwaardige apparatuur en lastoevoegmaterialen te voldoen.

Eigen productie

Alle lasapparatuur en PATON™-elektroden worden in Oekraïne geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten, met de deelname van meer dan 300 hooggekwalificeerde specialisten die dagelijks de continuïteit van de bestellingen van meer dan 70 Oekraïense partnerbedrijven die grondstoffen, componenten en diensten leveren, garanderen.

Personeel

De belangrijkste principes voor de werkgelegenheid in de onderneming zijn de volgende: Betrokkenheid van mensen die het initiatief kunnen nemen en creatief te werk kunnen gaan. Zij richten zich op continue professionele ontwikkeling in ons team, wat wordt gewaardeerd door de persoonlijke bijdrage van elke medewerker.

Partners

Een wederzijds voordelige samenwerking is de basis voor een succesvolle onderneming. Wij ondersteunen en stimuleren onze partners om hen te helpen hun doelen zoveel mogelijk te bereiken. Paton Plant werkt samen met bedrijven die toonaangevend zijn in hun vakgebied, wat in de loop der jaren heeft bewezen dat ze competent en betrouwbaar werken.

Kwaliteit

Wereldwijd kwaliteitsniveau. Wij zijn van mening dat het onze plicht is om uitmuntendheid te bereiken in al onze producten, we verbeteren voortdurend de kwaliteit van onze producten, zodat onze klanten een perfect product ontvangen.

Het team

Wederzijds respect is een kernprincipe van ons team. Wij zijn een team met als doel het bereiken van gemeenschappelijke voordelen.

Ontwikkeling

Wij zijn ervan overtuigd dat we door het voortdurend genereren van nieuwe ideeën en de implementatie ervan in de praktijk ons in staat zullen stellen ons te ontwikkelen. Wij verbeteren onze productielijnen voortdurend door het moderniseren en toepassen van nieuwe technologieën.

Beeld

60 jaar succesvolle ontwikkeling, wetenschappelijke realisatie en productie van lasapparatuur. De goede reputatie van het bedrijf is verdiend door jaren van hard werken. Een betrouwbaar bedrijf betekent betrouwbare apparatuur.

Missie

Onze missie is het creëren van apparatuur en lastoevoegmaterialen van uitzonderlijke kwaliteit. Om haar missie te vervullen, trekt de afdeling Lasapparatuur van het E.O. Paton Electrical Welding Institute de meest getalenteerde ingenieurs, ontwerpers, experts op het gebied van marketing, verkoop en klantenondersteuning aan, neemt ze in dienst en ondersteunt ze. Onze medewerkers zijn een belangrijk element van ons succes.

Veiligheid

We leggen de nadruk op de zorg voor de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, de bescherming van hulpbronnen en het milieu, met behoud van de hoogste normen op het gebied van milieubescherming, gezondheid en veiligheid. Het creëren van een succesvol bedrijf betekent het handhaven van onze waarden.

Doel

Ons doel is het aantrekken, versterken en verzekeren van een optimale ontwikkeling van onze medewerkers door hen te motiveren en individueel te benaderen. We zijn eerlijk en transparant in wat we doen en hoe we dat doen, ondanks de moeilijkheden die we op onze weg tegenkomen, gaan we nieuwe uitdagingen aan. Wij zijn bereid om een open dialoog met onze klanten te onderhouden, gebaseerd op eerlijkheid, wederzijds respect en professionaliteit, om onze waarden te realiseren.