Vormen van Betaling - PATONWELDING.NL
CHOOSE YOUR LANGUAGE
follow us

Vormen van Betaling

Afhankelijk van de gekozen leveringsmethode zijn de volgende betaalmethoden beschikbaar:

Voorschot op een bankrekening:

De goederen worden verzonden nadat het geld op onze bankrekening is bijgeschreven. Op verzoek geven wij pro-forma facturen uit. De tijd dat het geld op onze rekening staat is meestal 24 uur vanaf de overschrijvingsopdracht en telt slechts werkdagen, tenzij de overschrijving wordt gedaan vanaf de bank waar we een rekening hebben, dan is het geld binnen 5-10 minuten bij ons.

Als u voor deze vorm van betaling kiest, moet de overschrijving naar de volgende bankrekening worden gedaan:

ING BANK EUR 18 1050 1562 1000 0090 3126 9617
BANKDETAILS: ING Bank Śląski S.A, de straat: : Sokolska 34, 40-086 Katowice, Poland 
SWIFT CODE: INGBPLPW

Schrijf in de titel van de overdracht het ordernummer.

De gegevens van de ontvanger van de overdracht:

MasterWeld Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Kapitałowa 4
35-213 Rzeszów
Fiscaal identificatienummer: PL 8133751525
REGON: 367822571

Betaalkaart (autorisatie via de website)

Betalingen kunnen worden gedaan met Visa en MasterCard. DINERS CLUB, JCB en American Express kaarten worden niet ondersteund. Afhankelijk van de beslissing van de bank – kaartuitgever – is het mogelijk om te betalen met Visa Electron kaarten. De betalingsprovider is Cinkciarz.

Betalingslimieten: Het maximale bedrag van een kaarttransactie via het internet is (LIMIT). In geval van betaling met een betaalkaart is het mogelijk om gebruik te maken van Google Pay.

Pay-by-link (Cinkciarz)

A payment by link is a so-called direct bank transfer. It was created for people for whom speed and high security standards are important when transferring online purchases. The payment is made by clicking on a specially generated link that takes you directly to your online banking where you no longer need to fill in our company’s details, but only need to approve the transaction and that’s it! The payment by link is supported by (…).